Buitenschoolse opvang

Wij werken nauw samen met  buitenschoolse opvang (bso) de Reuze Zwam van Stichting Kinderopvang Waterland (SKW) die is gehuisvest in het noodlokaal dat op het schoolplein staat en ook het handenarbeidlokaal gebruikt. Kinderen kunnen 's morgens vanaf 7.30 uur bij de voorschoolse opvang terecht. Ook na schooltijd is er opvang onder leiding van de medewerkers van SKW. Wij dragen zorg voor een goede overdracht aan deze medewerkers, zodat u als (werkende) ouder er op kan vertrouwen dat de opvang van uw kind voor of na schooltijd veilig is geregeld.

Na het fruit eten & drinken de kinderen kunnen kinderen zelf kiezen aan welke activiteit ze mee doen, zoals een knutselactiviteit of met een groepje kinderen een schimmenspel op te voeren; maar er is ook ruimte om even op de bank een boekje te lezen, buiten te spelen of te gamen. Regelmatig worden de dagelijkse activiteiten uitgebreid met clinics, theater, toneel, sport en diverse workshops.

Op de website van SKW kunt u meer lezen over deze bso en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Leerlingen aan het woord

"Het is een school waar je veel en goed leert plannen."

"Ook als je naar sport kijkt is het goed. We krijgen twee keer per week gym en we mogen soms een rondje om het school gebouw joggen zodat we onze energie nog even kwijt kunnen."